职称英语,外语考试职称英语,外语考试_社线网

社线网

The Klondike was the scene of one of
2018-11-04
问题:[单选] The Klondike was the scene of one of the biggest gold rushes the world has ever known. A . locationB . viewC . even
Promising Results from Cancer Study&n
2018-11-04
问题:[单选] Promising Results from Cancer Study  A new experimental vaccine(疫苗)has shown promising results in the fight against lung canc
What can he inferred about completely
2018-11-04
问题:[单选,材料题] What can he inferred about completely normally fed mice mentioned in the passage? 根据以下资料,回答下面的题目。Ac
Rumors began to circulate,about his f
2018-11-04
问题:[单选] Rumors began to circulate,about his financial problems.A . spreadB . sendC . hearD . confirm参考答案:A
It can be inferred from Paragraph 5 t
2018-11-04
问题:[单选,材料题] It can be inferred from Paragraph 5 that DNA fingerprinting _________. 根据下列材料,回答下面的题目 DNA Fingerprinting
High—altitude babies have heads that a
2018-11-04
问题:[单选,材料题] High—altitude babies have heads that are larger than their bodies. 根据以下资料,回答下面的题目。According to the pa
We packed up the things wehad accumula
2018-11-04
问题:[单选] We packed up the things wehad accumulated (积累) over the last three years and left. A . lateB . recentC . pastD .
Schmidt and her colleagues are the fir
2018-11-04
问题:[单选,材料题] Schmidt and her colleagues are the first group of scientists studying Europa. 根据以下资料,回答下面的题目。The liquid
She likes to visit exotic islands.
2018-11-04
问题:[单选] She likes to visit exotic islands. A . disrant B . interesting C . remoteD . backwards参考答案:B
The last few weeks have been enjoyable
2018-11-04
问题:[单选] The last few weeks have been enjoyableA . closeB . nearC . pastD . several参考答案:C
Sulfur has occasionally been found in
2018-11-04
问题:[单选] Sulfur has occasionally been found in the earth in an almost pure state.A . regularlyB . accidentallyC . sometimes
请在第_____处填上正确答案。
2018-11-04
问题:[单选,材料题] 请在第_____处填上正确答案。根据以下资料,回答下面的题目。Need to remember the purpose of youth sports—to give kids
Recent studies have posed the question
2018-11-04
问题:[单选] Recent studies have posed the question as to whether there is a link between film violence and real violence.A . suppos
The earthquake that hit the eastern h
2018-11-04
问题:[单选,材料题] The earthquake that hit the eastern half of the United States two centuries ago is the biggest“mid—plate”one in history.
The committee was asked to render a r
2018-11-04
问题:[单选] The committee was asked to render a report on the housing situation.A . copyB . publishC . furnishD . summarize
I’d like to withdraw £500 from myCurre
2018-11-04
问题:[单选] I’d like to withdraw £500 from myCurrent account. A . 1eaveB . payC . putD . draw参考答案:D
Will is a document written to ensure
2018-11-04
问题:[单选] Will is a document written to ensure that the wishes of the deceased are realized.A . fulfilledB . acceptedC . advo
This was disaster on a cosmic scale.
2018-11-04
问题:[单选] This was disaster on a cosmic scale.A . modestB . hugeC . commercialD . national参考答案:B
Paragraph 4__________________.
2018-11-04
问题:[单选,材料题] Paragraph 4__________________.根据以下资料,回答下面的题目。Paragraph 2__________________. 参考答
According to the author,which of the f
2018-11-04
问题:[单选,材料题] According to the author,which of the following most interested the researchers? 根据以下资料,回答下面的题目。Accord
Yuthachai,the inventor of biodiesel,i
2018-11-04
问题:[单选,材料题] Yuthachai,the inventor of biodiesel,is currently the general manager of a US Thailand ioint venture in Bangkok. 根据以
The three vowels mentioned in this art
2018-11-04
问题:[单选,材料题] The three vowels mentioned in this article are all Finnish sounds.回答下面的题目:Easy LearningStudents should be jeal
请在第_______处填上正确答案。
2018-11-04
问题:[单选,材料题] 请在第_______处填上正确答案。根据以下资料,回答下面的题目。Chicken Soup for the Soul:Comfort Food Fights Loneliness
According to the passage, it may soon
2018-11-04
问题:[单选,材料题] According to the passage, it may soon be possible__________根据材料,回答问问题。The Science of the FutureUnti
第59题应选:
2018-11-04
问题:[单选,材料题] 第59题应选:回答下面的题目:UndergrOund Coal Fires Coal burning deep underground in China, India and Indonesia is th
请在第____处填上正确答案。
2018-11-04
问题:[单选,材料题] 请在第____处填上正确答案。根据以下资料,回答下面的题目。Mobile Phones请在第____处填上正确答案。A . He says
根据以下材料回答{TSE}题:Age DiscriminationBy t
2018-11-04
问题:[单选] 根据以下材料回答{TSE}题:Age DiscriminationBy the year 2000 nearly half the workforce in Europe are over 40 and yet throughout Eur
It can be felt from the description in
2018-11-04
问题:[单选,材料题] It can be felt from the description in the 2nd paragraph that the author根据以下资料,回答下面的题目。SnowflakesW
Finnish vowels are easy to distinguish
2018-11-04
问题:[单选,材料题] Finnish vowels are easy to distinguish.回答下面的题目:Easy LearningStudents should be jealous.Not only do babies get t
A great deal has been done to remedy_
2018-11-04
问题:[单选] A great deal has been done to remedy_ the situation.A . maintain B . improve C . assess D . protec
An infant can recognize a lot of vowel
2018-11-04
问题:[单选,材料题] An infant can recognize a lot of vowels by the time he or she is a year old.回答下面的题目:Easy LearningStudents shou
Compared with the etic approach, the e
2018-11-04
问题:[单选,材料题] Compared with the etic approach, the emic approach is apparently more__________根据以下材料回答下面的题目:The Emic a
What can be the ultimate result of the
2018-11-04
问题:[单选,材料题] What can be the ultimate result of the inflow of the resources?根据以下材料回答下面的题目:Benefited or HurtFor the
These programs are of immense value to
2018-11-04
问题:[单选] These programs are of immense value to old people.A . natural B . fatal C . tiny D . enormou
根据以下材料回答{TSE}题:Benefited or HurtFor t
2018-11-04
问题:[单选] 根据以下材料回答{TSE}题:Benefited or HurtFor the most part, it seems, workers in rich countries have little to fear from globaliz
According to the third paragraph,what
2018-11-04
问题:[单选,材料题] According to the third paragraph,what will happen when the underground heat does not dis—appear?根据以下资料,回答下面的
According to the passage, the recent g
2018-11-04
问题:[单选,材料题] According to the passage, the recent growth in air travel has meant that__________根据以下材料回答下面的题目:Academic
In the eighteenth century the heading
2018-11-04
问题:[单选] In the eighteenth century the heading of “natural philosophy” encompassed all of the sciences.A . categoryB . teach
The etic approach is concerned with___
2018-11-04
问题:[单选,材料题] The etic approach is concerned with__________根据以下材料回答下面的题目:The Emic and Etic ApproachesResearchers who
请在第__65__处填上正确答案。
2018-11-04
问题:[单选,材料题] 请在第__65__处填上正确答案。根据材料,完成下面的题目。UFOSSixty years ago, a. man named Kenneth Arnold saw som
请在第__64__处填上正确答案。
2018-11-04
问题:[单选,材料题] 请在第__64__处填上正确答案。根据材料,完成下面的题目。UFOSSixty years ago, a. man named Kenneth Arnold saw som
John is eligible for this job.
2018-11-04
问题:[单选] John is eligible for this job.A . acceptedB . recommendedC . rejectedD . recommended参考答案:B
Paragraph 5__________
2018-11-04
问题:[单选,材料题] Paragraph 5__________回答下面的题目:The Supercomputer Network1. Recently ten laboratories run by governments in
The last?few?weeks have been enjoyable
2018-11-04
问题:[单选] The last?few?weeks have been enjoyable.A . closeB . nearC . pastD . several参考答案:C
第65题应选:
2018-11-04
问题:[单选,材料题] 第65题应选:回答下面的题目:Exercise Being Good or BadCan exercise be a bad thing? Sudden death during or soon afte
In the eyes of the author, what happen
2018-11-04
问题:[单选,材料题] In the eyes of the author, what happens to a scholar who shares his ideas with his colleagues?根据以下材料回答下面的
The word "eccentric" in the second par
2018-11-04
问题:[单选,材料题] The word eccentric in the second paragraph most probably means__________根据以下材料回答下面的题目:Academic Mobilit
His stomach felt hollow with fear.
2018-11-04
问题:[单选] His stomach felt hollow with fear.A . sincereB . respectfulC . terribleD . empty参考答案:C
请在第__62__处填上正确答案。
2018-11-04
问题:[单选,材料题] 请在第__62__处填上正确答案。根据材料,完成下面的题目。UFOSSixty years ago, a. man named Kenneth Arnold saw som
She seemed to have detected some anger
2018-11-04
问题:[单选] She seemed to have detected some anger in his voice.A . noticedB . heardC . realizedD . got参考答案:A
The country was torn apart by strife.
2018-11-04
问题:[单选] The country was torn apart by strife.A . povertyB . conflictC . warD . economy参考答案:C
请在第__61__处填上正确答案。
2018-11-04
问题:[单选,材料题] 请在第__61__处填上正确答案。根据材料,完成下面的题目。UFOSSixty years ago, a. man named Kenneth Arnold saw som
 172    1 2 3 4 下一页 尾页